Gyakran Ismételt Kérdések

Az ebédszünetben az étlapunkról szabadon válaszható egy étel díjmentesen. Ez havonta körülbelül 30.000 forint értékű extra juttatást jelent. 

Nálunk többféle juttatás is kapható, ilyen például a személyzeti étkezés vagy a kedvezményes sportolási lehetőség biztosítása. De ez csak kettő a sok közül, bővebb tájékoztatást a személyes interjún fogsz kapni. 

Igen, amennyiben teljes értékű dolgozóvá válsz és megtanultál mindent, készen állsz arra, hogy mentoraid segítségével elindulj a vezetővé váláútján. 

Éttermeink 22 órakor zárnak. Nálunk nincsen éjszakai munkavégzés. 

Persze, van. Sok diákszövetkezet a partnerünk, így szabadon választhatsz, hogy melyik szövetkezeten keresztül szeretnél a csapatunk tagja lenni. A lehetőségekről a felvételi folyamat során tájékoztatunk. 

Természetesen! Az ajánlásod nem csak munkát biztosít másoknak, hanem külön bónuszt is kaphatsz érte, ha a program keretében ajánlod a barátod. 

A jelentkezésed és a sikeres kiválasztási folyamat után elkezdődik a beléptetésed. Egy előre egyeztetett próbanapon részt veszel a kiválasztott étteremben. Ezek után, ha megfeleltél az elvárásainknak és Neked is tetszett a munka, akkor szerződést kötünk.  

Természetesen van, 4-6-8 vagy akár eltérő napi munkaidőben is dolgozhatsz.  

Nem elvárás nálunk a gyorséttermi tapasztalat, mindent meg fogunk tanítani Neked, ami a munkához kell.  

A legfontosabb, hogy akarj a csapat tagja lenni. A többit a felvételi folyamat során megbeszéljük. 

A jelentkezésnél ki tudod választani helyszín alapján, hogy melyik pozícióra jelentkezel, így első körben Te döntesz arról, hogy hol szeretnél dolgozni.  

Éttermeink hétvégén is nyitva vannak, így ilyenkor is van munkavégzés, de a Munka Törvénykönyve szerinti pihenőidőt természetesen biztosítjuk.  

Vállalhatsz, amennyiben az éttermi igények ezt indokolják. 

A teljes éttermi terület, a pult, illetve a vendégtér takarítása a kollégák feladata is. 

Természetesen vannak nyitott pozícióink megváltozott munkaképességűek számára is. Jelentkezz bátran, igyekszünk olyan pozíciót találni ami megfelel az egészségi állapotodnak.  

Természetesen érdemes, nyugdíjas kollégáink száma egyre nő, minden pozíció nyitva áll előtted is.